Een European Design Award in de pocket!

Een tijd geleden werd de nieuwe website die we ontwikkelden voor Stedelijk Museum Breda genomineerd voor een European Design Award. Na enkele weken in spanning reisden we dit weekend af naar Oslo voor de grote onthulling. En guess what?

 

Winning!

En met succes! De website van Stedelijk Museum Breda werd bekroond met een Zilveren European Design Award in de categorie Informational Website. Het team van Freshheads reisde zaterdag af naar Oslo om de prijs in ontvangst te nemen.

Dingeman Kuilman, algemeen directeur Stedelijk Museum Breda: “Freshheads maakte een website die precies aansluit bij de ambitie van een jong en vernieuwend stadsmuseum. Goed geluisterd, slim bedacht en snel uitgevoerd!

 

European Design Awards

De European Design Awards – een samenwerking tussen ruim twintig Europese design magazines, sites en blogs- bekroont sinds 2006 jaarlijks het beste communicatie design van Europa. De website van Stedelijk Museum Breda won zilver in de categorie ‘Informational Website’. De prijzen werden afgelopen weekend uitgereikt in Oslo tijdens het European Design Festival.

“Op de Olympische spelen houden sportkanalen en kranten steevast de ‘medaillespiegel’ bij. Zo’n zelfde rekensommetje bij deze jaargang van de European Design Awards levert een wel heel bijzonder beeld op: Nederland staat voor het eerst voor zowel het aantal gouden als de hoeveelheid zilveren én bronzen prijzen bovenaan de ranglijst.” Aldus de BNO. Check alle Nederlandse winnaars hier.

Ook award-winning werk maken bij Freshheads?

vacatures

Meer weten?

Amber Dijs Marketing & Communicatie