We zijn genomineerd voor een European Design Award!

Goed nieuws: de nieuwe website die we ontwikkelden voor Stedelijk Museum Breda is genomineerd voor een European Design Award! 

Stedelijk Museum Breda
Afgelopen jaar bundelden het toenmalige Breda’s Museum en MOTI (Museum of the Image) hun krachten. Het nieuwe museum, Stedelijk Museum Breda, werd een combinatie van beide: actuele beeldcultuur én erfgoed van de stad Breda. Een nieuw museum vraagt om een nieuwe website. Studio Yurr ontwierp een nieuwe huisstijl en Freshheads een website waarop moderne beeldcultuur en de historische collectie visueel samenkomen.

#fingerscrossed
De European Design Awards – een samenwerking tussen ruim twintig Europese designmagazines, sites en blogs- bekroont sinds 2006 jaarlijks het beste communicatiedesign van Europa. De website van Stedelijk Museum Breda is genomineerd in de categorie ‘Informational Website’. De prijzen worden op 2 juni uitgereikt in Oslo tijdens het European Design Festival, georganiseerd door Grafill, de Noorse organisatie voor visuele communicatie en design. En tot die tijd: fingers crossed!
Een sterk digitaal visitekaartje
“Met negen genomineerde digital designcases geven de Nederlandse inzenders een sterk visitekaartje af. Ook de zeven nominaties voor implementatie van brand en corporate identities tonen dat Dutch design onverminderd in de voorhoede staat op het Europese speelveld.” Aldus de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers.

Ook award-winning werk maken bij Freshheads?

Vacatures

Meer weten?

Amber Dijs Marketing & Communicatie