Slimme oplossingen en carnaval gaan prima samen

Zoals het trouwe Brabanders betaamt zijn ook wij echte carnaval fans. En traditiegetrouw begint dit grootse feest gewoon al bij Freshheads op kantoor. Alles kwam vandaag voorbij gehost: Superman, een banaan, Ash Ketchum en zelfs Jezus was van de partij. Maar nerds gonna nerd… het pak van Stefan Moonen spande dit jaar toch echt de kroon.

Smart Solutions for Your Carnaval Costume
Want een echte mobile developer neemt natuurlijk geen genoegen met een carnavalspak van de Sengers. Nee. Die maakt er zelf een. Plus een app om hem te besturen. Dus haalde Stefan zijn trouwpak van zolder en ging aan de slag met ledstrips, 3D printers, arduinos en lijmpistolen.

 

 

Pak ook die shine!
Ok leuk leuk, maar hoe maak je nu zo’n pak? 

 

Het Pak

 1. een oud (trouw)pak
 2. een Arduino met WiFi (NodeMCU)
 3. een RGB LED strip
 4. EL wire
 5. een lijmpistool
 6. een 3D printer
 7. een boel draad
 8. een flinke powerbank

 

Stefan in de weer met zijn lijmpistool

 

De app

 1. een Macbook Pro
 2. Arduino IDE
 3. Visual Studio for Mac
 4. Xcode
 5. Xamarin
 6. ReactiveUI

 

Alaaf!

Meer weten?

Amber Dijs Marketing & Communicatie