Dubbel prijs voor RoadGuard in Europese Lovie Awards 2017

YESSSSS, WINNING. Vandaag werden voor de 7e keer de Europese Lovie Awards uitgereikt. En uit bijna 1500 inzendingen uit 33 landen wonnen wij met RoadGuard in de categorie ‘Mobile Sites, Apps & Podcasts’ niet één, maar twee prijzen voor het beste gebruik van locatie technologie.

RoadGuard
RoadGuard biedt overal in Nederland direct pechhulp on demand zonder abonnement of verzekering. Via de app maakt de consument eenvoudig een pechmelding, welke vervolgens binnenkomt bij de dichtstbijzijnde beschikbare hulpverlener. Als consument zie je direct wat de kosten zijn, wie je komt helpen en hoelang het duurt voordat hij bij je is. Middels GPS technologie volgt de consument de hulpverlener live op een kaart naar je toekomen.

Lovie Awards
In de categorie ‘Mobile Sites, Apps & Podcasts’ is RoadGuard de trotse winnaar van zowel een bronzen Lovie Award (vakjury) als de publieksprijs (people’s choice). De jury bestond onder andere uit muzikant Imogen Heap, Dan Howell (danisnotonfire), acteur/schrijver Stephan Fry, Vic Hayes (“Father of Wi-Fi”), Robin Chase (Founder, Buzzcar), Alexander Ljung (Founder Soundcloud) en Corinne Vigreux (Co-founcer TomTom). Alle winnaars worden op 16 november 2017 geëerd in Londen.

Benieuwd naar RoadGuard?

check de case!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR