Dinsdag 26/9: Dear Future x FH

dearfuture
Tijdens Dear Future, (voorheen European Social Innovation Week) praten Heads Wout Withagen en Gijs van Zon op dinsdag 26 september 2017 over innovaties in het publieke domein: Waarom falen ze? En wat kun je er aan doen?

Het is een gegeven dat 9 op de 10 startups of innovaties falen. De belangrijkste redenen hiervoor? Een slecht idee, niet het juiste team of onvoldoende budget. Maar specifiek voor initiatieven binnen het publieke domein kunnen we nog heel wat oorzaken aan dat rijtje toevoegen waardoor het haast onmogelijk lijkt om te innoveren. Tijdens deze talk gaan Wout en Gijs op zoek naar antwoorden op de vraag hoe je een gezonde “startup mentaliteit” kunt creëren in de publieke sector en nodigen jou uit om hierover mee te praten. Ben jij erbij?

13:30 – Inloop bij Bank15 in Tilburg
14:00 – Talk “Is het publieke domein klaar voor een start-up mentaliteit?”
15:00 –  Q&A, bier en bitterballetje

Hierbij zijn?

Aanmelden

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR