Freshheads met RoadGuard genomineerd voor een Europese Lovie Award!

A large group of delivery vans / transporters after work in a parking lot at sunset. The focus is on the right side of the picture, it shows a vans left rear light. The outdoor lighting is switched on. The vans transport/deliver many packages and run removals. more service vehicles, and cars in my portfolio
Voor de 7e keer reikt the International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS) dit jaar de Lovie Awards uit. Uit bijna 1500 inzendingen uit 33 landen is de door Freshheads ontwikkelde pechhulp-app RoadGuard één van de twee finalisten in de categorie ‘Mobile Sites, Apps & Podcasts’ voor het beste gebruik van locatie technologie.

RoadGuard is een initiatief van Eurocross Assistance en wordt ontwikkelt door internetbureau Freshheads. RoadGuard biedt overal in Nederland direct pechhulp on demand zonder abonnement of verzekering. Via de app maakt de consument eenvoudig een pechmelding, welke vervolgens binnenkomt bij de dichtstbijzijnde beschikbare hulpverlener. Als consument zie je direct wat de kosten zijn, wie je komt helpen en hoelang het duurt voordat hij bij je is. Middels GPS technologie volgt de consument de hulpverlener live op een kaart naar je toekomen.


Lovie Awards
In de categorie ‘Mobile Sites, Apps & Podcasts’ neemt RoadGuard het op tegen Qibla Finder, een project van Google Studio. De jury van The Lovie Awards bestaat onder andere uit muzikant Imogen Heap, Dan Howell (danisnotonfire), acteur/schrijver Stephan Fry, Vic Hayes (“Father of Wi-Fi”), Robin Chase (Founder, Buzzcar), Alexander Ljung (Founder Soundcloud) en Corinne Vigreux (Co-founcer TomTom).

Als finalist maakt RoadGuard kans op een Gold, Silver of Bronze Lovie Awards. Naast de vakprijzen wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Publiek kan uiterlijk tot 6 oktober 2017 online hun stem uitbrengen. Alle winnaars worden op 16 november 2017 uitgereikt in Londen.

Stemmen op RoadGuard?

YES PLEASE!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR