SpinAward nominatie, Webby Honoree en een topnotering in de Emerce100

IMG_7338 2
Genomineerd voor een SpinAward, door de Webbys benoemd tot Official Honoree en als klap op de vuurpijl zijn we als bureau voor de zesde keer op rij één van de best beoordeelde van Nederland. #trots, dat we zijn.

SpinAwards
De SpinAwards zijn, zoals ze het zelf noemen, de prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. De prijzen worden uitgereikt aan de beste Nederlandse én Belgische inzenders. Met RoadGuard dingen we mee in de categorie Service & Utilities en hopen we tijdens de Award Night op donderdag 20 april de prijs binnen te slepen! Benieuwd naar alle genomineerden? Check: spinawards.nl

The Webby Awards
The New York Times noemt het “de hoogste eer voor excellent werk op het web”. The Webby Awards, dit jaar voor de 21e keer, ontving dit jaar ruim 12.000 inzendingen wereldwijd. In de categorie ‘Service & Utilities’ zijn wij eveneens met RoadGuard benoemd tot ‘Official Honoree’.

“Honorees like RoadGuard are setting the standard for innovation and creativity on the Internet. It is an incredible achievement to be selected among the best from the nearly 12,000 entries we received this year” aldus David-Michel Davies, Executive Director of The Webby Awards.” Juryleden zijn o.a.: Kevin Spacey, Eva Chen (Head of Fashion Partnerships Instagram), Twitter co-founder Biz Stone, Jimmy Kimmel en Susan Crawford (Inventor Google Cardboard). Benieuwd naar alle genomineerden en Honorees? Check: webbyawards.com

Topnotering Emerce 100
Als klap op de vuurpijl verscheen vandaag de 12e editie van de Emerce100. In deze speciale jaarlijkse uitgave van vakblad Emerce staat één vraag centraal: hoe beoordelen beslissers in online marketing, ICT en e-business hun online leveranciers? Aan het imago-onderzoek, uitgevoerd door Motivaction, hebben in totaal 1170 respondenten meegedaan. En voor de zesde keer op rij mogen wij onszelf één van de best beoordeeld internetbureaus van Nederland noemen. In de categorie middelgrote internetbureaus bekleden wij met 5 sterren een gedeelde tweede plek in de lijst, en daar zijn we natuurlijk weer hartstikke trots op. Benieuwd naar de volledige lijst? Check: Emerce.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR