On demand pechhulp nu ook voor bedrijfsvoertuigen

A large group of delivery vans / transporters after work in a parking lot at sunset. The focus is on the right side of the picture, it shows a vans left rear light. The outdoor lighting is switched on. The vans transport/deliver many packages and run removals. more service vehicles, and cars in my portfolio
Vanaf vandaag is RoadGuard Zakelijk live! De nieuwe pechhulpdienst die we samen met Centraal Beheer en Eurocross Assistance ontwikkelen werd vorig jaar gelanceerd voor de consumentenmarkt en breidt nu uit voor bedrijven met auto’s en busjes. Daarmee is de eerste on demand pechhulpdienst voor de zakelijke markt een feit!

RoadGuard Zakelijk is de oplossing voor bedrijven die vinden dat ze teveel betalen aan verzekeringen of abonnementen voor pechhulp. Met RoadGuard Zakelijk beheren bedrijven alle voertuigen in één overzicht en betalen alleen voor de verleende pechhulp op basis van een factuur achteraf. Bij pech zien zowel de bestuurder als de wagenparkbeheerder direct welke monteur komt helpen, waar hij zich bevindt en hoe lang het nog duurt voordat hij ter plekke is. Hiermee biedt RoadGuard als eerste pechhulp on demand voor de zakelijke markt!

Vraag uit de markt
Jaap de Groot, één van de initiatiefnemers van RoadGuard: “RoadGuard is opgezet als lean start-up in de consumentenmarkt. We zijn klein begonnen en ontwikkelen door op basis van gebruikersfeedback. Positieve reacties en vragen van bedrijven vormden aanleiding voor de ontwikkeling van een zakelijke variant. Met een aantal van deze bedrijven starten we vandaag als eerste.”

Direct te gebruiken
Op roadguard.nl/zakelijk kunnen bedrijven aan de hand van hun huidige verzekering of abonnement berekenen wat zij gemiddeld per jaar kunnen besparen en direct gratis aanmelden.RoadGuard is in mei 2016 gelanceerd en sindsdien ruim 85.000 keer gedownload. Gemiddeld worden de door RoadGuard afgehandelde pechmeldingen met een 8.6. beoordeeld.

Aan de slag met RoadGuard Zakelijk?

Check roadguard.nl/zakelijk

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR