#vuldiedoos voor Quiet 500! Helpt jouw bedrijf mee?

blog_quiet500
Afgelopen maandag was het zover. Wereld Armoededag en de dag dat de gloednieuwe Quiet 500 werd gelanceerd. Voor de tweede keer en dikker, beter en ruwer dan ooit. Het is de glossy die letterlijk schuurt. Waarin, in tegenstelling tot de welbekende Quote, niet rijkdom maar armoede wordt belicht. En wij doen graag iets extra’s, maar kunnen dat niet alleen.

De match Quiet en Freshheads komt natuurlijk niet uit de lucht gevallen. Als mede-Tilburgers en online bureau gespecialiseerd in online vraag & aanbod ondersteunen we dit initiatief met heel veel plezier. Via het online platform Quiet.nl brengen we de leden van de Voedselbank (de Quiet- Community) samen met lokaal ondernemerschap. Producten, diensten en verwennerijen worden er eerlijk verdeeld. Het doel? Geluksmomentjes creëren in de levens van mensen die financieel onder druk staan. En dat kan al met de meest kleine dingen.

Doe mee en help ons 100 dozen vullen!
Daarom hebben we een actie in het leven geroepen. Maar daar hebben we ondernemend NL bij nodig! Met de campagne #vuldiedoos (we know, ook de hashtag schuurt een beetje) willen we 100 dozen vullen voor de leden van de Quiet-Community.

Want hoe meer aandacht voor stille armoede, hoe beter. Als bedrijf kun je gratis één van de 100 Quiet 500- dozen naar je toe laten komen (let op: op = op!). Je ontvangt dan het glossy magazine, een doos en antwoordsticker van ons. Als bedrijf kun je de doos (samen met je medewerkers) vullen en kosteloos naar ons terugsturen. Waarmee vullen? Wees creatief, alles mag. Producten, diensten of verwennerijen, groot of klein, als het er maar in past én non-food is. Doe je mee?

giphy-3

 

#VULDIEDOOS

MEEDOEN!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR