Gezocht: Ervaren Mobile Developer (Xamarin/ C#)

mobile-developer-3
Hoeven we jou over de laatste trends en nieuwste ontwikkeltechnieken niets te vertellen? Heb jij de ambitie om met Xamarin (C#) te werken? Ben jij een kneitergoede app-ontwikkelaar en toevallig ook niet vies van een bamischijf of mespunt sambal? Lees verder!

Bij Freshheads ontwikkelen we innovatieve (cross-platform) mobiele applicaties. Zo werken we op dit moment aan applicaties voor onder andere Centraal Beheer, Zilveren Kruis en Jaarbeurs. Ter versterking van ons Mobile Team zijn wij op zoek naar een ervaren Mobile (Xamarin) Developer!

Wat wij zoeken in een nieuwe collega? Iemand die altijd de allerbeste gebruikerservaring en performance nastreeft. Met een vooruitziende blik en oog voor detail. Een teamplayer die altijd nadenkt over hoe het nóg beter kan en zijn ideeën feilloos weet over te brengen op collega’s en opdrachtgevers. Iemand die een kwalitatief goede bamischijf of hete peper kan waarderen. En niet afschrikt van dé 10 redenen om niet bij Freshheads te werken.

Als jij:

  • Je herkent in bovenstaande beschrijving
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt als mobile developer

En ‘alles’  weet van:

  • Frameworks als Xamarin, .NET, Cocoa of WPF
  • Native talen zoals C#, Objective-C of Java
  • Objectgeoriënteerd programmeren met gebruik van het MVVM of MVC pattern
  • RESTfull API’s en webservices
  • XML, XAML, UML, iBeacons of Altbeacons
  • Speciaalbiertjes, een potje voetbal, FIFA of pool…

... dan zoeken wij jou!

Check de vacature!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR