Social Innovation Award 2016 gaat naar Quiet.nl

esiw
Afgelopen week vond de European Social Innovation week plaats. Voor de tweede keer werd dit jaar de Social Innovation Award uitgereikt. En we hebben 'm hoor!

European Social Innovation Week
Samen met burgers, het bedrijfsleven, overheden, onderwijs en wetenschap werd er nagedacht over en gewerkt aan nieuwe samenwerkingen. Samenwerkingen die leiden tot nieuwe producten en diensten. Onze eigen Quiet werd genomineerd voor de Social Innovation Award. Met trots mogen wij jullie mededelen dat we’m te pakken hebben! De vakjury koos Quiet als de grote winnaar en overhandigde afgelopen vrijdag de Social innovation Award 2016 aan het team.

Quiet Community
Samen met Quiet realiseerden we Quiet.nl: dé online community waar halen, brengen en delen centraal staan. Een marktplaats zonder geld, bedoelt om de armoede in Nederland te verzachten. Members van de Tilburgse Voedselbank krijgen toegang tot producten en diensten die door particulieren en bedrijven – gratis – worden aangeboden.

Dit schreef Quiet er zelf over!

Meer weten?

Jotam Dveer Marketeer 013 5390040