Met 8 plekken gestegen in de MT Digital 2016

Blog MT
Daar is ‘ie weer. De digitale toplijst van Management Team. Vorig jaar stonden we er voor het eerst in. Dit jaar zijn we met liefst acht plekken gestegen. Tof!

“Elk bedrijf wordt een technologiebedrijf. Maar wie kan je het best helpen om van die transformatie een succes te maken? “ Deze vraag stelden MT zijn lezers, dit jaar voor de 16e keer. Elk jaar, sinds 2001, doet MT onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van de leveranciers van digitale services op de Nederlandse markt.

Dit jaar hebben er in totaal 625 leidinggevende MT-lezers meegewerkt aan het onderzoek. De ranglijst is gebaseerd op het percentage aanbevelingen dat beslissers in een bepaalde categorie aan een digitale dienstverlener gaven. Trots dat we er weer bij zijn!

 

Benieuwd naar het volledige onderzoek?

Bekijk hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR