Freshheads wint Gouden DIA voor Best Community!

Dutch Interactive Awards 2016 - EMERCE
Wij genieten nog even na. In de Amsterdamse Beurs van Berlage zijn vorige week voor de zevende keer de Dutch Interactive Awards (DIA’s) uitgereikt. In de categorie Best Communities wonnen wij met de Quiet Community (Quiet.nl) de Gouden DIA. Whooohoo.

De Dutch Interactive Awards zijn de awards voor het beste online werk van het afgelopen jaar. Uit de bijna driehonderd inzendingen van 149 bureaus werden gisteravond de winnaars bekend gemaakt. Alle cases zijn beoordeeld op: concept, design en gebruiksvriendelijkheid, resultaat en interactiviteit. Met als resultaat 73 nominaties verdeeld over dertien categorieën. In de categorie ‘best communities’ gingen wij er met de Gouden Award vandoor. Trots!

Meer weten over Quiet?

Check de case!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR