Aan tafel bij TeamNL: “Pechhulp zoals je het opnieuw zou uitvinden”

Screen Shot 2016-04-15 at 09.23.22
Pechhulp makkelijker, logischer én persoonlijker maken. Dat is ons doel. Samen met Centraal Beheer en Eurocross Assistance gingen we aan de slag met pechhulp zoals het eruit zou zien als we het opnieuw zouden uitvinden. Opgezet vanuit klantbehoefte zonder kaders of beperkingen, als een start-up binnen een grote organisatie.

Samen met onze opdrachtgever Centraal Beheer zaten wij aan tafel bij TeamNL. Dit businessprogramma voor ondernemend Nederland wordt uitgezonden op RTL Z en neemt innovatieve ondernemers onder de loep.

Deze aflevering over ‘digitale transitie’ zoomt in op RoadGuard, dé app die pechhulp makkelijk maakt. Zonder abonnement, overal in Nederland en alleen betalen voor wat je nodig hebt. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Bekijk het item hier terug via RTL XL!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR