2 DIA nominaties, Webby Honoree en een topnotering in de Emerce 100

blog_winnaar
Wow, wat zijn we trots. Op onze mooie projecten, onze heads en toffe opdrachtgevers. In twee weken tijd zijn we met twee prachtige cases genomineerd voor een DIA, door The Webby Awards benoemd tot Official Honoree én mogen we onszelf voor de vijfde keer opnieuw één van de best beoordeelde internetbureaus van Nederland noemen. Hatsikidee.

blog-nominee-B-1

Dutch Interactive Awards
De DIA’s zijn de prijzen voor het allerbeste interactieve werk van het afgelopen jaar. Met niet één, maar twee cases zijn we dit jaar genomineerd! We dingen mee in de categorieën Communities en Corporate. Met prachtige cases als Quiet en Graydon.nl gaan we ons uiterste best doen die prijzen binnen te slepen. Op donderdag 26 mei worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de awardshow in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Spannend!

ddw

The Webby Awards
The New York Times noemde het “de hoogste eer voor excellent werk op het web”. The Webby Awards, dit jaar voor de 20e keer, ontving dit jaar ruim 13.000 inzendingen uit meer dan 70 landen wereldwijd. In de categorie ‘Events websites’ zijn wij met Dutch Design Week (ddw.nl) benoemd tot ‘Official Honoree’.

“Honorees like ddw.nl are setting the standard for innovation and creativity on the Internet. It is an incredible achievement to be selected among the best from the nearly 13,000 entries we received this year” aldus David-Michel Davies, Executive Director of The Webby Awards.

Juryleden zijn o.a.: David Karp, oprichter van Tumblr, Eva Chen, Hoofd van Fashion Partnerships bij Instagram, muzikanten Questlove & Grimes, Twitter co-founder Biz Stone, Jimmy Kimmel en de bedenker van het .gif formaat Steve Wilhite.

Emerce100
Vandaag is de 11e editie van de Emerce100 op de mat gevallen, de speciale jaarlijkse uitgave van vakblad Emerce. Hierin publiceren zij hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Aan het imago-onderzoek, uitgevoerd door Motivaction, hebben in totaal 986 respondenten meegedaan. Voor de vijfde keer op rij mogen wij onszelf één van de best beoordeeld internetbureaus van Nederland noemen. In de categorie middelgrote internetbureaus bekleden wij met vijf sterren een gedeelde tweede plek, en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Wil jij ook vette shit maken?

Bekijk onze vacatures!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR