RoadGuard introduceert pechhulp on demand

blog_2
Pech onderweg? Natuurlijk doe je liever wat anders dan langs de weg staan. Vandaag kondigen Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance RoadGuard aan. Persoonlijke pechhulp on demand. In heel Nederland, 24/7 en zónder abonnement. Wat er ook is en in welke auto je ook rijdt, je betaalt alleen voor de hulp die je gebruikt. RoadGuard wordt momenteel in samenwerking met Freshheads ontwikkeld en is nog voor de zomer in de app stores te downloaden.

Met RoadGuard op je telefoon onbezorgd op weg
RoadGuard biedt persoonlijke pechhulp on demand. In heel Nederland, 24/7 en zonder abonnement. Iedereen kan er op elk moment gebruik van maken. Pechhulp voor je auto, busje, motor, scooter, je caravan of je camper. Of die van een vriend.

Zien wie je helpt
Via de app laat je eenvoudig weten wat het probleem is. Je ziet vooraf wat de kosten zijn en wie jou komt helpen. De app laat je vervolgens zien of degene die jou komt helpen al in de buurt is. Na afloop betaal je voor de hulp en kun je weer op weg.

Klanten verrassen met innovatieve pechhulp
Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: De wereld verandert razendsnel. Alles gaat mobiel en on demand is een must. Met die bril kijken wij naar pechhulp. Wij vinden dat het anders kan. Makkelijker, logischer, persoonlijker. Dát is RoadGuard. Een heel nieuwe manier van pechhulp waarmee we onze klanten verrassen.’

Beschikbaar voor Android en iPhone
De RoadGuard-app wordt in samenwerking met online partner Freshheads ontwikkeld voor zowel Android als iPhone. Downloaden is gratis.

Op de hoogte blijven? Meld je dan op roadguard.nl aan voor de nieuwsbrief. Als het zover is, dan geven we jou als eerste een seintje!

Op de hoogte blijven van RoadGuard?

Klik hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR