Quest Test NL wint Mercur voor Merkinnovatie van het Jaar

blog_quest
Hoera! Wij werkten dit jaar aan Quest Test Nederland, het online test- en onderzoeksplatform van het populaire maandblad Quest. Afgelopen week viel het platform tijdens het jaarlijkse tijdschriftengala de Mercurs in de prijzen.

Bezoekers van Quest.nl kunnen tests doen die hen een persoonlijke score oplevert. De anonieme data worden gebruikt voor artikelen in het maandblad, ter beschikking gesteld aan wetenschappers en de resultaten van testen leveren veel waardevolle pr op voor radio, tv en online.

Bij de beoordeling werd gelet op het innovatieve karakter, het optimaal gebruik van technologische mogelijkheden, de kwaliteit en vormgeving van het product. De jury, onder voorzitterschap van Albert Verlinde, oordeelden als volgt:

“Quest Test Nederland is het ultieme antwoord op de vraag hoe je een populair-wetenschappelijk magazine ook online succesvol kunt laten zijn. Niet hetzelfde doen wat in je in print heel goed lukt, maar iets toevoegen wat anders is en tegelijk dichtbij de kernwaarden van het werk blijven. “

Benieuwd naar Quest Test Nederland?

Bekijk hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR