Een stage bij Freshheads = je eigen bureau runnen

Blog_proeftuin
In onze Proeftuin worden 3e-jaars HBO-talenten in vijf maanden tijd klaargestoomd voor het vak. In een multidisciplinair team vormen de studenten, ieder met een eigen specialisme, een zelfstandig bureau binnen Freshheads. Voor gevestigde namen werken zij aan de kickstart van hun verdere (studie)carrière en geven zij hun CV een boost. Ben jij een online talent? En moet jij vanaf februari stage lopen? Lees dan snel verder!

Geen alledaagse stage
De Proeftuin is er voor de studenten die meer willen én kunnen halen uit een meewerkstage. Die het afgelopen jaar bewezen hebben uit te blinken in hun vakgebied. De talenten die graag uitgedaagd worden en altijd boven de rest uit willen stijgen. Want de Proeftuin is geen alledaagse stage. Het is een intensief traject met eigen opdrachtgevers, verwachtingen en deadlines. De lat ligt daarom hoog. Vanuit ieder zijn of haar vakgebied worden de studenten begeleid door de beste experts in het vak.

Concepten valideren
Opdrachtgevers hebben de behoefte om een idee of concept te toetsen in de markt, voordat er grotere investeringen gedaan worden. De Proeftuin analyseert, creëert concepten en vertaalt dit naar een werkend prototype. Zo weet de opdrachtgever zeker dat het werkt en hebben zij alle middelen in handen om de markt daarvan te overtuigen.

De rollen

 • Teamleider
  Als teamleider geef je leiding aan een projectteam en vervul je een sleutelrol binnen de Proeftuin. Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en zorgt ervoor dat projecten in goede banen worden geleid binnen planning, scope en budget.
 • Marktonderzoeker (Trendwatcher)
  De onderzoeker in de Proeftuin speelt een belangrijke rol in het validatieproces. Je onderzoekt ontwikkelingen en trends in de markt en doet gebruikersonderzoek. De onderzoeker weet resultaten te analyseren, te interpreteren en samen met het team te vertalen naar goed onderbouwde concepten.
 • Interactieontwerper
  De interactieontwerper zorgt voor de inhoudelijke processen en flow. Samen met het team bedenk je oplossingen voor vraagstukken en weet je je daarbij uitstekend in de schoenen van de eindgebruiker te verplaatsen. Je maakt slimme keuzes, weet deze goed over te brengen op het team en streeft altijd de beste user experience na.
 • Grafisch ontwerper
  Als grafisch ontwerper bewaak jij de visuele stijl en zorg je ervoor dat designs er niet alleen mooi uitzien maar ook duidelijk en begrijpelijk zijn voor de eindgebruiker. Je werkt nauw samen met de interactieontwerper om vraagstukken op een visuele manier op te lossen.
 • UX Developer
  Jij bent de lijm tussen grafisch ontwerp en de backend development. Je werkt nauw samen met beide disciplines om de optimale gebruikerservaring te garanderen. Design vertaal jij naar code middels HTML, CSS en Javascript.
 • Backend Developer
  Als backend developer denk je na over technische uitdagingen en de haalbaarheid van een project. Je draagt zorg voor de architectuur, bouw en koppelingen met derde partijen. En adviseert het team en de klant vanuit de kijk op techniek.

Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer snel!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR