Een online cadeau aan onze 35.000 scheidsrechters

Blog_ARAG
Voetbal is in Nederland de absolute volkssport nummer één. Jaarlijks worden er meer dan 750.000 wedstrijden gespeeld en daar zijn heel wat scheidsrechters voor nodig. Ons land kent zo’n 35.000 bevlogen scheidsrechters waarvan het overgrote deel wekelijks vrijwillig op het veld staat. Van pupil, assistent tot KNVB professional; het is de arbitrage die ervoor zorgt dat het spel zo fair mogelijk gespeeld wordt.

Als dank voor hun onvoorwaardelijke werk, inzet en passie voor het spel zetten KNVB en ARAG de scheidsrechter in de spotlight. We ontwikkelden SCHEIDS assist; hét online platform dat scheidsrechters verbindt en voorziet van kennis en opleiding dat persoonlijk bij hen past.

SCHEIDS assist
Juridisch dienstverlener ARAG is al langere tijd official partner van de KNVB scheidsrechters en zet zich in voor Fairplay in de samenleving én op het veld. Niet alleen bij de Eredivisie, maar juist ook bij het amateurvoetbal. SCHEIDS assist is dan ook een cadeau aan alle (toekomstige) scheidsrechters. Verenigingsscheidsrechter, KNVB scheidsrechter, scheidsrechtercoördinator óf assistent- scheidsrechters; SCHEIDS assist is hét centrale startpunt voor iedereen met passie voor het arbitragevak.

Het platform voorziet van informatie en een opleidingsaanbod dat past bij de individuele ontwikkeling en ambities van de (toekomstige) scheidsrechters. Helpt bij simpele vragen, geeft speluitleg, deelt analyses van veelvoorkomende spelsituaties en biedt hulp bij nare situaties op het veld. Het platform verkleint de afstand tussen amateur en prof, biedt een kijkje achter de schermen en zet scheidsrechters in de spotlight.

Doorontwikkeling
In lijn met de nieuwe huisstijl van de KNVB heeft Freshheads de eerste versie van scheids-assist.nl gelanceerd. Op basis van gebruik en analyse wordt het platform verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Zo denken we voor de toekomst na over koppelingen met sportlink (aanstellingen en speelschema’s), e-learning modules en live chats met top scheidsrechters.

Meer weten over het scheidsrechtersvak?

Scheids-assist.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR