KNVB Talent Team wordt volwassen

knvbtalentteam
Drie jaar geleden lanceerden wij samen met KNVB en Adecco de (online) campagne KNVB Talent Team. De ‘Online Scout’ daagt studenten uit om zichzelf te presenteren en zo één van de vele toffe stageplekken in de voetbalwereld te ‘scoren’. KNVB en Adecco besloten hun samenwerking tot medio 2020 te verlengen en het platform hierin mee te laten groeien. Talent Team wordt volwassen!

Drie jaar Talent Team
In 2012 introduceerden wij het concept ‘De Scout’. We ontwikkelden een responsive online platform én Facebookcampagne. Studenten worden gemotiveerd zichzelf zo goed mogelijk te presenteren om kans te maken op één van die unieke stageplekken bij de KNVB, sponsoren, leveranciers en/of verenigingen. Het resultaat tot nu toe mag er zijn; 101.975 unieke bezoekers op de website, een groei van 7055 Facebook-likes en 4459 sollicitaties. Inmiddels hebben er al 447 studenten een stageplek weten te bemachtigen.

 

Redesign
Bij een volwassener platform hoort een nieuw design. We gaven het platform een flinke make-over met een extra belevingsfactor. We hebben geleerd van gebruik en die kennis ingezet om het platform nog beter te laten aansluiten bij de gebruiker. Zo is het platform op mobiel nóg beter benaderbaar en kunnen bedrijven vanaf nu zichzelf uitgebreid en persoonlijk profileren met een eigen profielpagina.

The next step
Maar we zijn nog niet klaar! Nog voor het eind van het jaar breiden we het platform uit van 1 naar 3 centrale doelgroepen. Dit betekent dat Talent Team naast stageplekken ook ingezet gaat worden voor startersfuncties én de werving van vrijwilligers voor het EK2017 en EK2020. Daarnaast wordt de sollicitatieflow nog verder geoptimaliseerd zodat gebruikers altijd en overal nog makkelijker kunnen solliciteren.

Alvast een voorproefje?

Check!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR