Graydon: meer dan een kredietcheck

Graydon_blog
Met een schat aan data en kennis is Graydon één van de grootste spelers in de financiële sector. Zij helpen ondernemers met het maken van belangrijke keuzes en het beperken van risico’s. Dit doen ze door open en transparant inzicht te bieden in de financiële gezondheid van bedrijven.

Graydon doet onderzoek, verzamelt data uit diverse databronnen en vertaalt dit naar waardevolle informatie. Met die informatie stellen ze ons in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen. Bij Graydon kun je bijvoorbeeld een gratis kredietcheck uitvoeren van een bedrijf met wie je zaken wil doen. De check vertelt van alles over een bedrijf; het aantal medewerkers, het betaalgedrag, de ontstaansgeschiedenis én de financiële gezondheid. Maar Graydon is meer.

Heldere online propositie
De oude website bleek niet helemaal aan te sluiten op de behoeften van de doelgroep. Wij brachten daar samen met Graydon verandering in en gingen aan de slag met een website die matcht met hoe de organisatie zich wil profileren; als kennispartner, adviseur en thought leader als het gaat om financiële topics. We bogen ons over de algehele user experience, interaction design en het grafisch ontwerp. Website doelen? Meer binding met bezoekers, hogere conversie en meer terugkerende bezoekers.

Graydon11

Snel vinden wat je zoekt
Met het gewenste imago, de doelen en de ultieme gebruikerservaring in het achterhoofd hebben we de structuur van de site opnieuw opgebouwd en focus aangebracht. We hebben gezorgd dat de bezoeker alleen maar logische stappen hoeft te zetten om te vinden wat hij zoekt. Of dit nu inzicht in de financiële gezondheid van een bedrijf, informatie over de diensten van Graydon óf kennis over de laatste trends en ontwikkelingen binnen de sector is.

We gaven de nieuwe Graydon.nl naast een gebruiksvriendelijke flow een frisse look & feel. De ontwikkeling in het bestaande Drupal-framework is gerealiseerd door onze vrienden van eZCompany.

Benieuwd naar het resultaat?

Graydon.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR