“Samen lekker bezig!” met KNVB en Sligro

Samen Lekker Bezig
Bij een sportieve omgeving hoort een verantwoorde kantine. Gezonde voeding zorgt er immers voor dat je fitter bent, meer energie hebt en je beter presteert op het veld. Met de campagne ‘Samen lekker bezig!’ gaan KNVB en Sligro actief aan de slag om gezonde voeding in de amateurvoetbal te bevorderen. En wij helpen daarbij!

‘Samen lekker bezig!’ is de campagne waarmee Sligro en KNVB de komende vier jaar voetbalverenigingen en bezoekers willen stimuleren gezondere keuzes te maken.

Kantinebeheerders worden geactiveerd om bewustere alternatieven aan te bieden. Sporters worden aangespoord vaker voor dit alternatief te kiezen. Het online platform – samenlekkerbezig.nl – gaat de basis vormen voor deze campagne. Aan Freshheads de vraag dit platform te realiseren.

Samenlekkerbezig.nl

Gijs van Zon, Lead UX bij Freshheads: “We zijn momenteel bezig een online platform te creëren dat voetbalverenigingen en hun bezoekers samenbrengt. Met kijkjes achter de schermen van inspirerende sportkantines, informatie over gezonde alternatieven en succesverhalen worden zij volop aangemoedigd om gezonder bezig te zijn .”

Benieuwd naar het resultaat? Op 19 september 2015 wordt de campagne officieel gelanceerd tijdens de aftrap van het amateurseizoen.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR