Freshheads in twee categorieën in de MT Digital 100

blogdigitaal
Hebben jullie de digitale toplijst van Management Team al gezien? De speciale uitgave van MT werd deze week gepubliceerd en Freshheads staat in maar liefst twee categorieën. Nice!

Ook MT doet jaarlijks onderzoek naar de beste bedrijven in het digitale speelveld. Zij vroegen CIO’s en IT-managers hun toeleveranciers te beoordelen op kwaliteit, productleiderschap en klantgerichtheid.

De meest aanbevolen digitale dienstverleners in 14 verschillende categorieën zijn vervolgens opgenomen in de toplijst Digital 100. Met dit jaar voor het eerst de categorie Internetbureaus daaraan toegevoegd.

In april hebben uiteindelijk 427 respondenten meegewerkt aan het onderzoek. Freshheads heeft in de categorieën Internetbureaus én Digitale Marketing een notering te pakken. En daar zijn we natuurlijk heel trots op!

Benieuwd naar het hele lijstje?

Klik hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR