Co-creatie in het Tilburgse Stadsbos

Blog_stadsbos
Het Tilburgse Stadsbos is het grootste stadsbos van heel Nederland. De Gemeente Tilburg startte vorig jaar het initiatief Stadsbos013 met als doel van het 1400 hectare aan natuurgebied gemeengoed te maken, voor en door Tilburgers. Wij maakten het online platform dat co-creatie mogelijk maakt.

Stadsbos013 hoopt van het natuurgebied een permanente plek te maken in het hoofd én het hart van alle Tilburgers. Het Stadsbos is namelijk van ons allemaal, vindt de Gemeente. De Gemeente Tilburg vervult een faciliterende rol, maar de invulling van het bos, daar mogen we allemaal over meebeslissen.

stadsbos

Freshheads vernieuwde Stadsbos013.nl en maakte er een mooi én toegankelijk platform van waar co-creatie wordt gestimuleerd. Tilburgers komen op het platform met elkaar in verbinding en worden getriggerd creatieve Ideeën aan te dragen en deze (samen) te organiseren.

Zelf een goed idee?

Klik hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR