Meer online activaties voor EMTÉ Supermarkten

EMTE Blog
Na het succes van de Efteling-campagne mogen we ook dit jaar weer een reeks leuke supermarktacties maken. Freshheads ondersteunt EMTÉ in de marketingstrategie en bedenkt en ontwikkelt online activaties die voor meer awareness, kwalitatieve leads én merkbinding zorgen. Zo draaiden Fijnproevers vorige week massaal aan het FijnproeversRad en zit jong én oud gekluisterd aan het Safari Memoryspel.


FijnproeversRad
Fijnproevers is het unieke spaarprogramma van EMTÉ Supermarkten. Klanten sparen tijdens het boodschappen doen automatisch FijnproeversPunten. Deze Punten kunnen zij inwisselen voor korting, cadeaus en de leukste uitjes. Tijdens de Fijnproevers Wisselweken gaat sparen extra snel en is inwisselen super voordelig. Speciaal voor deze campagne bedachten en ontwikkelden wij het FijnproeversRad.

Fijnproevers maakten van 14 t/m 27 juni 2015 iedere dag kans op extra punten en mooie prijzen door een swing aan het digitale rad te geven. In twee weken tijd hebben ruim 30.000 Fijnproevers meegedaan, is er ruim 138.000 keer gedraaid en zijn er maar liefst 40.161 prijzen uitgekeerd! http://fijnproeversrad.emte.nl/

Emte acties

Beestachtige top 100
Van zondag 28 juni t/m zaterdag 8 augustus 2015 staat EMTÉ in het teken van de Beestachtige top 100. Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvangen klanten drie van de in totaal 110 verschillende dierenstickers. Deze stickers kunnen ze bewaren in een verzamelalbum boordevol dierenweetjes en leuke doe-opdrachten.

De Beestachtige top 100 is een crossmediale campagne waar fysiek en online elkaar naadloos aanvult. Wij maakten het Safari Memoryspel. Hoe het werkt? Zoek de juiste plaatjes en dierengeluiden bij elkaar en maak kans op mooie prijzen! Benieuwd? Check: http://beestachtigetop100.emte.nl. Vergeet niet je geluid aan te zetten!

Meer van EMTÉ zien?

klik hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR