Freshheads en Flexbook op Mobile Convention Amsterdam

Mobile Convention 2015
Aanstaande donderdag staat onze head Stephan op de planken tijdens de Mobile Convention in Amsterdam. Samen met onze opdrachtgever Diederik van Flexbook gaat hij het hebben over hoe mobiele technologie traditionele vraag en aanbod disruptief verandert.

Freshheads en Flexbook
Mobiele technologie verandert de manier waarop we omgaan met vraag en aanbod. Traditionele middle men verdwijnen en initatieven als Uber, Werkspot en Flexbook nemen die plek in. Ivoren Wachters, het uitzendbureau achter Flexbook vroeg zich af hoe hun grootste concurrent eruit zou kunnen zien en besloot hem zelf te worden. Tijdens de Mobile Convention Amsterdam delen we de tips, tricks en learnings uit dit project!

Wat: Mobile Convention Amsterdam
Waar: Beurs van Berlage, Amsterdam
Wanneer: donderdag 4 juni 2015, 15.00 uur.

De Mobile Convention Amsterdam is dé leading conferentie over mobile marketing en business in Noord Europa. Nationale en internationale sprekers delen kennis, visie en best practices op het gebied van mobiele technologie.

Daarbij zijn?

Koop je tickets hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR