Freshheads voor de vierde keer topnotering in Emerce 100

Emerce100_Freshheads
Voor de vierde keer op rij hebben we een topnotering in de jaarlijkse Emerce 100 weten te bemachtigen. Met gepaste trots mogen we onszelf dus dit jaar wederom één van de allerbest beoordeelde middelgrote internetbureaus van Nederland noemen. Nice!

Emerce 100
De Emerce 100 is een speciale uitgave van onafhankelijk business magazine Emerce. Dit jaar voor de tiende keer verschenen. In samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction onderzochten zij welke organisaties op het gebied van online marketing, ICT en e-business het meest gewaardeerd worden. De best beoordeelde online bureaus zijn vervolgens gepubliceerd in deze toplijst.

Ook prijs voor SURFnet
Ook onze opdrachtgever SURFnet viel in de prijzen! In de categorie IT-dienstverlener bekleden zij met fier de eerste plek in het lijstje! Hiermee laten zij onder andere Microsoft, Cisco en Oracle achter zich.

Totstandkoming
De lijst is tot stand gekomen door beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business te vragen naar hun ervaringen met verschillende dienstverleners. Dit jaar hebben netto 2132 respondenten bijgedragen aan het kwantitatieve imago-onderzoek.

De hele lijst inzien?

Check de Emerce 100 hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR