WANTED: frisse koppen

freshheads

Ben jij een getalenteerde Interactieontwerper, Systeembeheerder of Webdeveloper? Deze frisse koppen zoeken collega's!

Interactieontwerper
Weet jij wel raad met een scrumbord, met wireframes en flowcharts? Kunnen we jou wakker maken voor een potje planning poker en lijd jij – net zoals wij – aan een serieuze post-it-verslaving? Als interactieontwerper bij Freshheads draag je zorg voor inhoudelijke processen en flow. Je bedenkt oplossingen voor strategische vraagstukken en weet je je daarbij uitstekend in de schoenen van de eindgebruiker te verplaatsen. Als rechterhand van de Projectmanager houd je budgetten scherp in de gaten, signaleer je knelpunten in een vroeg stadium en kom je met passende oplossingen. Je bent analytisch ingesteld en gaat onderzoekend te werk. Ook usertesten zijn jou niet vreemd en input hieruit weet jij te vertalen naar de allerbeste gebruikerservaring. Lees hier verder!

 

Linux Systeembeheerder
Ben jij de Linux-held die zorgt dat onze interne systemen als een geoliede machine draaien? Als Systeembeheerder ben je in controle over ons meest kostbare bezit. Je speelt een ondersteunende en zelfstandige rol binnen Freshheads en draagt zorg voor onze interne systemen en werkplekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van en ondersteuning bij hostingdiensten. Je hebt klantcontact en zorgt ervoor dat alle bijhorende administratie up-to-date blijft. Lees hier verder!

 

Allround Webdeveloper
Ben jij een allround Webdeveloper die zich verantwoordelijk voelt voor een ‘top notch’ gebruikerservaring van een website of applicatie. En hierbij nieuwste technieken weet toe te passen onder de ‘motorkap’ én in de client? Wij zoeken een allround Webdeveloper die zich verantwoordelijk voelt voor een ‘top notch’ gebruikerservaring van een website of applicatie. En hierbij nieuwste technieken weet toe te passen onder de ‘motorkap’ én in de client? Lees hier verder!

 

Senior PHP Developer
Wil jij werken met Symfony2 en technieken als PHP, MySQL, Node.js en AngularJS? Als Senior PHP developer vervul je een sleutelrol binnen een projectteam. In onze teams werk je volgens de scrum-methodiek nauw samen met zowel je collega’s als opdrachtgevers. De online doelstellingen van de opdrachtgever werk je uit naar een robuuste architectuur op basis van moderne en bewezen technologie. Lees hier verder!

Word jij onze nieuwe collega?

Check de vacatures!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR