Welkom in de Proeftuin 2.0.

De Freshheads Proeftuin 2015
Er wordt hard gewerkt in onze Proeftuin! De tweede lichting talenten is nu drie maanden onderweg en hebben al 't een en ander aan champagne achter de kiezen. Ze vertaalden namelijk de propositie van de Proeftuin naar het web, gaven ons blog een make-over en stonden aan de wieg van de eerste vliegende zeilboot in Nederland. Huh, wat? Tijd voor een update. Dit is Proeftuin 2.0. so far!

Even voorstellen
Op de foto zie je David (24), Laurens (19), Nick (20), Maartje (26) en Cas (21). Vijf talenten met ieder hun eigen specialisme. David is Projectmanager en onderzoeker, Nick de Grafisch Designer, Maartje Interactie Designer, Cas Frontend Developer en Laurens Mobile Developer. Samen zijn zij Proeftuin 2.0. en valideren onder begeleiding van de heads in een zelfstandig team nieuwe ideeën in de markt. De eerste drie maanden stonden in het teken van ontdekken en samenwerken. Benieuwd naar hun eerste werk?

Proeftuin
‘Maak het concept van de Proeftuin duidelijk en vertaal dit naar een online omgeving.’ Met deze uitdaging werden ze in in ‘t diepe gegooid. Want kunnen ze naast goed onderzoeken, ontwerpen en bouwen zichzelf ook verkopen? Het team ging op zoek naar de kern van de Proeftuin en vertaalde met behulp van Storytelling de kracht van de Proeftuin naar een creatief online concept. Van hoekig idee naar een rond en sluitend concept dat klaar is om de wereld te veroveren. Dit is de Proeftuin.

blogproeftuin

Team Zeeland
Bij Freshheads worden we enorm blij van technische innovaties (én van bootjes). Team Zeeland is het eerste Nederlandse zeilteam met de nieuwste ‘vliegende’ zeiltechnologie. Hun boot de Flying Phantom is een prachtig voorbeeld van hoe technologie de watersport verandert. En dat ondersteunen we vanuit Freshheads al te graag! Team Zeeland hoopt meer aandacht te krijgen voor de sport en deze nieuwe technologie. Daarnaast hebben zij als doel een top-5 klassering tijdens zes Europese wedstrijdseries te behalen. De Proeftuin hielp hen met meer online awareness en bracht het verhaal van Team Zeeland, met behulp van dynamische (social)content en mooi beeldgebruik, ijzersterk naar het web. Check: www.teamzeeland.nl

Team Zeeland_ by Freshheads Proeftuin

Freshheads Blog
Je kan er niet omheen; ons blog is vernieuwd! De Proeftuin gaf ons blog een make-over en zorgde voor een visuele integratie met de rest van de website. Duidelijke call-to-actions, sterk beeldgebruik en focus op een minimaal aantal categorieën. Na ieder artikel krijgt de lezer op basis van thema of categorie gerelateerd nieuws of een case study voorgeschoteld. Wat vind je ervan? blog.freshheads.com

Meer weten?
Benieuwd hoe een dag in de Proeftuin eraan toegaat? Stay tuned. Vanaf volgende week geven de talenten je wekelijks een exclusief kijkje in de keuken.

Samenwerken met de Proeftuin?

Bekijk de mogelijkheden!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR