Team Zeeland klaar voor zeilevolutie

team-zeeland
Maak kennis met de Flying Phantom! Zeilers Erwin Kerstens en Jaap Straakenbroek vormen samen Team Zeeland en zijn de allereerste Nederlanders op het water met deze nieuwe zeiltechnologie. Hun doel? Een top-5 klassering tijdens zes Europese wedstrijdseries. De Proeftuin hielp hen met meer online awareness en bracht het verhaal van Team Zeeland, met behulp van dynamische (social)content en mooi beeldgebruik, ijzersterk naar het web.

Een nieuw tijdperk in de zeilwereld
Vorig jaar introduceerde het bedrijf Phantom International na ruim twee jaar research de Flying Phantom als eerste serie gebouwde ‘vliegende’ catamaran. Dankzij de L-vleugelzwaarden en de T-vormige roerbladen verheft de boot zich al vanaf 7 knopen wind uit het water en bereikt hij bij 15-20 knopen wind een snelheid van boven de 30 knopen. Team Zeeland: “De Flying Phantom is een nieuwe generatie van catamarans. We zijn enorm trots dat we deelnemen aan een nieuw tijdperk in de zeilwereld.”

Supporters van technologie
Erwin en Jaap hopen met Team Zeeland meer aandacht te krijgen voor de sport en deze nieuwe technologie. Het Tilburgse internetbureau Freshheads helpt hen daarbij. Wout Withagen, directeur Freshheads: “Wij worden enorm blij van technologische innovaties. De boot van Team Zeeland – de Flying Phantom- is een prachtig voorbeeld van hoe technologie de watersport verandert. Deze ontwikkeling ondersteunen we graag vanuit Freshheads.”

Freshheads Team Zeeland

Plastic Soup Foundation
Supporters van Team Zeeland zijn ook supporters van The Plastic Soup Foundation. Team Zeeland gaat in hun race naar de top tevens de strijd aan tegen plastic afval in de oceaan. Tot 50% van de sponsoropbrengsten gaan naar de stichting die het gebruikt om deze vervuiling in het water een halt toe te roepen.

Meer weten over Team Zeeland?

Check de site!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR