Kennissessie: Duurzame relaties met klanten én stakeholders

Kennissessie by Freshheads
Proactief investeren in de relatie is steeds belangrijker. Voor klantenbinding, draagvlak bij stakeholders en het vergroten van innovatiekracht. Online middelen zijn hierbij niet meer weg te denken. Service design én online communities vormen steeds vaker de basis. Maar hoe pak je dat aan? Op dinsdag 28 april delen we samen met Het Portaal de kennis en tools die je nodig hebt om de relatie met jouw doelgroep te versterken.

Van doelstellingen en strategie tot een succesvolle executie. We delen de do’s & don’ts en bieden aan de hand van cases als The Milk Story van FrieslandCampina én BeautySpot van Jaarbeurs Digital, een flinke dosis inspiratie.

Programma
15.00 uur: Aanvang Jaarbeurs Utrecht (Beatrix Gebouw)
15.30 uur: Start Kennissessie
18.00 uur: Afsluiting en borrel

Jouw case voorbereiden?
Heb jij een actueel engagement vraagstuk voor ons? En lijkt het je leuk als we daar tijdens de sessie dieper op ingaan? Stuur dan een mailtje naar shari@freshheads.com voor de details.

Aanmelden voor deze sessie kan tot vrijdag 17 april!

Meld je aan!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR