Hét inkoop- en inspiratieplatform voor retail Nederland

Trademart.nl by Freshheads
Jaarbeurs bracht haar online activiteiten onder in een nieuwe digitale tak. Onder de noemer JB Digital vallen zo’n vijftien online vraag- en aanbodplatformen. Ruim 3 jaar is Freshheads online partner en helpen wij Jaarbeurs op het gebied van leadgeneratie en innovatie. Onlangs realiseerden wij het laatste juweeltje in de JB-familie. Trademart.nl, hét B2B inkoop- en inspiratiekanaal voor retail in Nederland.

Trade Mart
Ruim 44 jaar is Trade Mart Utrecht hét inkoopcentrum voor de detailhandel. Met hun fysieke events en beurzen brengen zij tot op de dag van vandaag (inter)nationale merken en leveranciers samen. In aanvulling op het fysieke platform realiseerden wij Trademart.nl. Hét nieuwe online verkoopkanaal waar retailers en leveranciers 365 dagen per jaar 24/7 met elkaar in contact komen en inkopen. Laagdrempelig, overzichtelijk én efficiënt.

Retail hotspot
Naast het stimuleren van handel is Trademart.nl de plek voor inspiratie. Met kwalitatief goede segmentgebonden content, de laatste trends en innovaties van leveranciers en tips en adviezen voor retailers is Trademart.nl dé online retail hotspot.

Multisiteplatform
Freshheads ontwikkelde voor Jaarbeurs, op basis van Beautyspot.nl, een multisiteplatform. Met dit overkoepelende platform lanceert Jaarbeurs op efficiënte en flexibele wijze online ‘broertjes en zusjes’. Ieder gericht op een specifieke niche, met eigen functionaliteiten, rechten, rollen en visuele look & feel. Naast Trademart.nl realiseerden wij eerder onder andere ook Installatieprofs.nl, Renovatieprofs.nl, Elektrotechniek365.nl en Ensoc.nl.

Meer weten?

Bezoek de site!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR