Freshheads en Rafaël Rozendaal geven exclusieve Masterclass online innoveren

RR-TSQ-night3-699px
Vorige maand was het werk van deze internetkunstenaar nog iedere avond te zien op Time Square. Inmiddels is hij in Nederland en opende hij zijn nieuwste expositie ‘Soft Focus’ in MU. Freshheads is partner van MU en geeft samen met niemand minder dan Rafaël Rozendaal een exclusieve Masterclass.

Op vrijdag 27 maart gaan wij samen met Rafaël Rozendaal in op hoe ondernemingen zich staande kunnen houden in een wereld waar online toepassingen een steeds grotere rol spelen. Onze directeur Wout zegt: “Disruptie is overal om ons heen. Businessmodellen veranderen en strategieën gaan op de schop. Snel veranderende markten vragen om flexibele organisaties. Om succesvol te blijven moet je creatief zijn en in staat zijn om buiten gebaande paden te denken. Rafaël Rozendaal is op dit gebied een inspiratiebron. We zijn dan ook trots dat MU en STRP ons de kans bieden dit samen met hem te doen.”

Rafaël Rozendaal gebruikt het web als canvas en staat bekend om zijn internetkunst. Zo’n 30 miljoen mensen bezochten zijn websites in 2014 alleen. Met minimale middelen veel impact maken, dat is zijn kracht. Wout vult aan: “Met deze Masterclass willen we organisaties inspireren en uitdagen om anders tegen bestaande processen, businessmodellen of strategieën te kijken. Om zo binnen scherpe kaders en met minimale middelen te kunnen innoveren.”

De Masterclass vindt plaast in MU (Strijp-s). Naast een inpirerende keynote geeft Rafaël een exclusieve tour langs zijn laatste werk en neemt hij de genodigden in een interactieve workshop mee in zijn creatieve proces.

Wil jij hier namens jouw organisatie ook graag bij zijn?

Laat het ons weten!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR