Bring your parents to work day

ouderavond bij freshheads
In de tijd dat je kinderen naar de basisschool gaan word je uitgenodigd voor de één na andere ouderavond. Je houdt tienminutengesprekjes, kent de klaslokalen van binnen en weet waar je kids ‘s middags hun boterhammen eten. Maar eenmaal op het beroepsonderwijs is dat niet meer zo normaal. Laat staan wanneer ze afgestudeerd zijn en een fulltime job hebben.

Nee, als ze zijn uitgevlogen is die tijd echt voorbij. Jammer toch? Want als ouder van volwassen kinderen vind je het ook leuk om te weten waar ze de meerderheid van hun tijd besteden. En niet geheel onbelangrijk; of de jarenlange investering in onderwijs inmiddels zijn vruchten heeft afgeworpen.

Als papa en mama van een ‘Head’ is het helemaal niet gemakkelijk om te begrijpen wat er de hele dag op ons kantoor gebeurt. Programmeren? Interactie ontwerpen? Technisch Architectuur? Iets met computers is dan ook vaak het antwoord als ze op een verjaardag vragen wat wij voor werk doen. Maar wat dat dan precies inhoudt.. dat is voor veel ouders nog een raadsel. Wij vonden het tijd om daar verandering in te brengen.

Zestig ouders kwamen afgelopen woensdag naar ons kantoor in Tilburg. In geen jaren hadden ze gedacht ooit nóg uitgenodigd te worden voor een ouderavond. En wat waren ze trots!

Benieuwd hoe dat eraan toe ging?

Check de foto's!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR