Mezzo.nl is er voor de mantelzorger

Mezzo by Freshheads
Tachtig procent van alle zorg in Nederland wordt thuis gegeven door zo'n drie miljoen mensen. Mezzo is de spin in het web en behartigt de belangen van deze mantelzorgers. Waar de oude site voornamelijk was ingericht om informatie te zenden wil Mezzo nu een andere weg in slaan. Als community waar interactie een sleutelrol speelt en waar de vraag van de bezoeker centraal staat. Want waar de mantelzorgers er voor een familielid, buur of vriend zijn is Mezzo er voor hen. En wij hielpen hen daarbij.

Van content naar community
We gaven Mezzo een gezicht en maakten van de informatieve website een visueel aantrekkelijke community die betrokken is en altijd een luisterend oor biedt. Op de nieuwe website lees je persoonlijke verhalen van mede-mantelzorgers, denk je mee en deel je binnenkort ook ervaringen met elkaar.

Toptaken
Op basis van de top- meestgestelde vragen is de content opnieuw gestructureerd. Overbodige content is geschrapt en overzicht in de totale stroom aan informatie is teruggebracht. Op een vriendelijke en logische manier baant de gebruiker zich nu een weg door de nieuwe site. Wie Mezzo is en wat zij voor je kunnen betekenen is meteen duidelijk. Informatie die niet in een oogopslag te zien is, is dankzij de integratie van de krachtige Elasticsearch zoekmachine super snel te vinden.

Zelfvoorzienend
Naast meer interactie met de bezoekers is het voor Mezzo ook een doelstelling om zelfvoorzienend te worden. Als vereniging ontvangen ze subsidie van de overheid, maar daar zouden ze in de toekomst minder afhankelijk van willen zijn. In de nieuwe website zijn verdienmodellen geintegreerd waarmee Mezzo een eerste stap kan zetten. Zo wordt het maken van giften gestimuleerd en kun je exclusieve content kopen in de Mezzo Webshop.

Freshheads geeft om de zorg. Want naast Mezzo helpen we onder andere ook Interpolis, Hago Zorg, Bernhoven Ziekenhuis, GGZ, Stichting IZZ en Zorgvoorelkaar met het realiseren van de online ambities.

Benieuwd naar het resultaat?

Check de site!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR