Puzzelend de kerstdagen door met Freshheads!

Puzzelend by Freshheads
Het zijn de enige kerstkaarten waar je écht op zit te wachten. Je moet ze alleen nog even zelf in elkaar puzzelen.. maar wat daar uit komt, dat zijn collector items. Freshheads geeft ze je cadeau. Tot oudjaarsdag, iedere dag één. Maak jij je verzameling het snelst compleet?

Geen kerst zonder Freshheads. Geen Freshheads zonder kerstspecial. Het is één van de vele tradities die kerstmis kent. Wij brachten een aantal van die tradities samen en maakten een set aan collector’s item kerstkaarten met onszelf in de hoofdrol. Gewoon opsturen vonden we maar saai. Dus hakten we ze in stukjes en maakten er een kerstspel van. Voor tijdens het kerstdiner, bij de openhaard of kerstboom bijvoorbeeld.

Tot aan oudjaarsdag geven we je er iedere dag één cadeau. Je moet ze alleen nog even zelf in elkaar te puzzelen. Maar dan heb je ook echt wat!

Ben je er klaar voor?

Start mijn verzameling!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR