Emerce EDAY 2014: Wat marketeers moeten weten over LinkedData

EDAY2014_FH
Het is bijna zover. Op donderdag 6 november aanstaande barst de tiende editie van Emerce EDAY los aan De Overkant in Amsterdam. Voor het vijfde jaar op rij is Freshheads trots partner. Heads Wout en Dimitri betreden het podium en geven antwoord op de vraag ‘What’s next?’. Ons antwoord heeft alles te maken met LinkedData. Een presentatie die je als marketeer niet mag missen..

Sinds de afgelopen twee jaar maakt Freshheads deel uit van de (inter)nationale Linked Data-beweging PiLOD (Platform Linked Data Nederland). Deze community verbindt data experts vanuit overheid en bedrijfsleven. Gedurende acht maanden hebben we de kar mogen trekken van één van de cases en deden we onderzoek naar ‘LinkedData voor developers’. Het resultaat is een verfrissende visie op data die we inmiddels succesvol weten toe te passen voor opdrachtgevers.

Maar weet jij al wat LinkedData voor je business kan betekenen? Wout en Dimi vertellen tijdens deze sessie waarom dit zó belangrijk is:

Waarom marketeers moeten weten wat LinkedData voor hen kan betekenen?
Nog maar weinig mensen zijn bekend met de mogelijkheden van LinkedData. Toch staat deze technologie op het punt om de manier waarop wij internet gebruiken te veranderen. Waar (big) data steeds belangrijker wordt, gaat LinkedData ervoor zorgen dat je er controle over houdt. Het stelt je in staat om inzichten te verkrijgen in zowel je eigen data als (open) databronnen. Het is niet zo ingewikkeld als het klinkt. Tijdens EDAY geven we praktische tips die je huidige traffic direct een boost kunnen geven.

Meer over tickets en het volledige programma vind je op www.emerceeday.nl.

Ga naar de site!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR