Proeftuin geeft Tablespace een visuele identiteit

Tablespace
Je data altijd en overal toegankelijk. Eenvoudig te linken met externe databronnen. Op één centrale plek, zonder afhankelijk te zijn van bepaalde systemen. Dat is Tablespace. De start-up vroeg de Freshheads Proeftuin om dit concept een visuele identiteit te geven.

Data delen
Tablespace is een data sharing software waarmee je je databestanden altijd en overal tot je beschikking hebt. Met Tablespace is je data vanaf ieder device toegankelijk en tevens eenvoudig te linken met externe databronnen of eigen applicaties.

Visuele identiteit
De vraag was om de start-up een sterke look & feel te geven. Paul van de Laar, vormgever in de Proeftuin: “Tablespace is een redelijk technisch concept. Het doel was om in één oogopslag duidelijk te maken wat het is. We hebben daarom gekozen voor een rustig en clean design dat niet teveel afleidt van het product. De animatie versterkt het geheel en maakt het doel van Tablespace meteen duidelijk.”

De proeftuin bedacht het visuele concept, ontwierp het logo, de huisstijl en het volledige webdesign.

Meer weten over de Proeftuin?

Check de site!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR