Kunst in de klas met Klunky

Klunky is het kunsteducatieplatform voor leraren in het basisonderwijs. Het initiatief van Kunstbalie was aan vernieuwing toe. Freshheads won de pitch en bracht Klunky.nl naar deze tijd.

Kunstbalie

Kunstbalie werkt in opdracht van de Provincie Noord-Brabant en zet zich in om de cultuurdeelname van alle Brabanders vergroten. Met als doel basisschoolleerlingen in aanraking te brengen met kunst en cultuur introduceerden zij Klunky.nl. Klunky is er voor leerlingen en leraren en hoort bij KunstSelect. Kunstbalie programmeert tentoonstellingen en voorstellingen van bekende kunstenaars en gezelschappen voor maar liefst 462 Brabantse basisscholen. Het educatiemateriaal hierbij ontvangen ze fysiek en via Klunky.nl.

Flexibel beheren

Wij bieden bij Freshheads kunst en cultuur een online podium. Voor Kunstbalie vertaalde dit zich in een online platform dat visueel prikkelt, optimaal flexibel beheerbaar is en altijd en overal toegankelijk. Op ieder device. Met eenvoud creëert, publiceert en beheert Kunstbalie rijke content. Hiermee kunnen zij leraren altijd voorzien van de meest up-to-date informatie en inspiratie.

caseklunky

Interactie

Klunky.nl bevat activiteiten, films, boeken en ander lesmateriaal om de kunstlessen zo leuk en leerzaam mogelijk in te vullen. Naast het ‘halen’ van informatie en inspiratie, kunnen leraren nu ook op Klunky ervaringen, beeldmateriaal en reviews met elkaar delen.

Freshheads <3 kunst en cultuur. En dat zie je terug in www.klunky.nl, maar ook in de projecten die wij eerder deden voor onder andere 013 Poppodium, Stichting Michiel de Ruyter, Effenaar, November Music, Incubate, MU, Mest Magazine, Theaters Tilburg en TextielMuseum.

www.klunky.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR