Gratis naar Dutch Design Week goes Digital Conference?

Dutch Design Week goes Digital Conference
Welke rol speelt online binnen Dutch Design? Een belangrijke vraag, zeker nu online steeds vaker naadloos integreert met gebruiksvoorwerpen en dús ons dagelijks leven. Freshheads spreekt hierover tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

Keynote Freshheads: Internet of Things – alles kan, maar is het noodzakelijk?
We worden verleid om gebruik te maken van alle beschikbare technische mogelijkheden, gewoon omdat het kan. Toepassingen bedacht vanuit een middel zullen zelden gedrag of levens veranderen. Het is de kunst om relevant te blijven en over je eigen grenzen heen te stappen. Alleen dan kunnen we waardevolle toepassingen ontwerpen en ontwikkelen die iets teweegbrengen in de samenleving.

Wanneer: Zondag 19 oktober van 15.00 tot 18:00
Waar: Digital Design in het Klokgebouw in Eindhoven

Naast Freshheads zijn er ook keynotes van onder meer TamTam en Mirabeau, ook zij geven hun kijk op dit vraagstuk en de totstandkoming van diensten en producten rond online Dutch Design op de Dutch Design Week goes Digital Conference.

Wij hebben een aantal gratis kaarten (t.w.v. € 17,50) beschikbaar voor deze conferentie tijdens de Dutch Design Week op zondag 19 oktober 2014 van 15:00 tot 18:00. Schrijf je zo snel mogelijk in zodat je zeker bent van toegang!

Meer weten?

Michiel van Hulst Directeur