Freshheads op Emerce eHealth Convention

e-health
Op 4 november vindt de Emerce e-Health Convention plaats in Pakhuis de Zwijger. Een interactieve congresdag met in totaal zo’n 25 sessies, waar Freshheads er één van van zal gaan verzorgen. 'Waarom lukt het start ups wél om te innoveren in een traditionele markt?' Onze directeur Michiel vertelt.

Waarom lukt het startups wél om te innoveren in een traditionele markt?We beginnen vaak te groot en maken het onszelf onnodig ingewikkeld. Initiatieven stranden té vaak op IT richtlijnen en gedateerde processen en methodieken. Zonde van de tijd en het geld! Waarom lukt het startups wél om te innoveren in een traditionele markt? Tijdens deze presentatie geeft Michiel o.b.v. succesvolle cases en tips & tricks nieuwe inzichten om te innoveren in de zorg!

Benieuwd naar dit en meer?

Klik hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR