Gloednieuwe 013.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2014

0132
Yes, samen met 013 Poppodium hebben we een nominatie binnen voor de Website van het Jaar verkiezing. De gloednieuwe 013.nl is één van de kanshebbers in de categorie 'Vrije Tijd'. Vanaf 29 september tot en met 7 november 2014 kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen.

Website van het Jaar verkiezing 2014
Tijdens de Website van het Jaar verkiezing kiest het Nederlandse publiek de beste en populairste website van 2014. In de categorie ‘Vrije Tijd’ gaat 013.nl onder andere de strijd aan met partner TicketSwap. Per categorie zijn er twee prijzen te vergeven; ‘De Beste Website’ en ‘De Populairste Website’. De website met overall de beste beoordeling mag zich vervolgens dé website van het jaar noemen.

Sanne Reiniers, Hoofd Communicatie bij 013 Poppodium: “Met onze nieuwe website hebben we geprobeerd om de totaalbeleving van een concert zo optimaal mogelijk te maken. Niet alleen tijdens, maar ook voor én na een concert. Zo beluister je dankzij de integratie van Deezer met één druk op de knop vooraf artiesten, en geniet je na met foto’s en video’s gemaakt door de concertbezoekers zelf. Je hebt dus genoeg redenen om onze website te bezoeken. We zijn zeer trots dat dit erkend wordt en we samen met Freshheads genomineerd zijn voor deze mooie prijs.“ En daar sluiten wij ons natuurlijk helemaal bij aan.

De verkiezing wordt dit jaar voor de veertiende keer uitgevoerd door analytics en insights leverancier MetrixLab in samenwerking met e-business platform Emerce. Met circa één miljoen stemmen behoort de Website van het Jaar verkiezing tot de grootste publieksprijzen van ons land. http://www.websitevanhetjaar.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR