Freshheads gaat Premium Partnership aan met SEOshop

seoshoplaunch
Freshheads werkt samen met SEOshop. Hiermee bieden we een extra dienstverlening aan opdrachtgevers die willen uitbreiden met een e-commerce kanaal.

Freshheads helpt opdrachtgevers met hun online ambities, dat is onze filosofie. In SEOshop hebben we de partner gevonden die hierin ondersteunt op het gebied van e-commerce.

Wout Withagen, Algemeen Directeur bij Freshheads: “Het ontwikkelen van webshops is niet onze core business. Wij bedenken en ontwerpen online applicaties waar leadgeneratie, vraag en aanbod of merkbeleving centraal staan. Een webshop kan een goede aanvulling zijn. Samen met SEOshop, kunnen we onze klanten nu voorzien in deze behoefte.”

Totaaloplossing
SEOshop biedt een totaaloplossing voor webshops, waarmee bedrijven op een laagdrempelige en flexibele wijze een webshop inrichten die volledig is geoptimaliseerd op vindbaarheid. Het is een software as a service oplossing (SaaS), waar geen installatie aan te pas komt. Iedereen kan werken met een webshop van SEOshop. Flexibel content beheren, orders verwerken en de boekhouding doen, zijn functionaliteiten die standaard in het systeem zitten.

Wout: “Het mooie aan het systeem is dat wij als premium partner van SEOshop niet vast zitten aan een vast stramien. Voor vormgevers en developers biedt het eindeloos mogelijkheden om zelf templates te maken en functionaliteiten toe te voegen. Op deze manier genieten we van de voordelen van een kant-en-klare webshop, en zorgen we er tegelijkertijd voor dat het optimaal is toegespitst op de identiteit en doelstellingen van onze opdrachtgevers.”

www.seoshop.nl/premium

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR