Freshheads gaat partnership aan met SEO en SEA specialist

Freshheads+FindFactory
  Freshheads helpt opdrachtgevers met online strategieën en vertaalt deze naar uitvoerbare concepten en vernieuwende applicaties. Om gerichter te kunnen sturen op online succes is online marketing essentieel. In FindFactory hebben we een partner gevonden die ons hierin ondersteunt.

Michiel van Hulst, Directeur Freshheads: “Voor de ontwikkeling van een online applicatie verplaatsen we ons in de schoenen van de gebruikers. Maar echt meten kunnen we pas als iets live staat. Ervan uitgaan dat bezoekers je wel weten te vinden, is te makkelijk gedacht. Met een goed functioneel platform alleen ben je er dus nog niet. Een goede online marketingstrategie is zeker zo belangrijk. En met FindFactory als strategisch partner kunnen we dit faciliteren.”

Sturen op resultaat
Opgeleverde applicaties en platformen kunnen mede dankzij deze samenwerking op gerichtere wijze doorontwikkeld worden. Met als doel groei en performance. Door dit maandelijks te toetsen aan de online ambities van klanten, helpen we hen nog beter met het behalen van de commerciële doelstellingen zoals meer traffic, hogere conversie en groei.

Rob Bogaers, Directeur FindFactory: “Freshheads en FindFactory vullen elkaar perfect aan. Door onze expertises te combineren kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Creatie en online marketing gaan hand-in-hand. Alleen door transparant samen te werken maak je projecten succesvol.”

Extra dienstverlening
Freshheads biedt deze extra dienstverlening aan bij opdrachtgevers die nog niet hebben nagedacht over een goede online marketingstrategie of behoefte hebben aan advies en ondersteuning bij het uitvoeren van hun online marketing strategie. Als de opdrachtgever zelf de expertise niet in huis heeft draagt Freshheads de partner aan als onderdeel van onze dienstverlening.

Freshheads partners
Freshheads richt zich op online strategie, concept, vorm en technologie. We helpen opdrachtgevers met hun online ambities en vertalen deze naar uitvoerbare concepten en vernieuwende applicaties. Wij geloven in een transparante samenwerkingen met echte specialisten om projecten nog succesvoller te maken. Door het toevoegen van FindFactory als partner is onze full-service dienstverlening compleet. Somehow is al enkele jaren partner voor online consultancy en onlangs sloten we een partnership met SEOShop Premium voor e-commerce (SaaS) oplossingen.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR