@lly gepresenteerd op Digital Solutions Conference

Hoe mobiele innovatie op de werkvloer kan helpen bedrijfsprocessen te verbeteren? Je ziet het in de case study die Avans University in opdracht van het Europese project Digisol Europe voor ons maakte.

Digisol Europe is een samenwerking tussen Gemeente Breda, Rewin, Avans University, Sint Lucas Hogeschool Antwerp (BE), Kent County Council (UK) en Bournemouth University (UK). Ze organiseerden het Digisol Digital Solutions Conference en sloegen hiermee een brug tussen conceptontwikkelaars en het bedrijfsleven.

Samen met onze partner Somehow ontwikkelden we voor Vebego @lly; het concept dat het werk van de schoonmaker efficiënter, makkelijker en vooral leuker maakt.

Avans University bracht deze case in beeld. Ze liepen mee op de werkvloer en hielden interview met ons, Vebego en de schoonmakers van Hago Next. En dit is het resultaat.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR