De online ontdekkingsreis door de wereld van MU

muplaynlearn
MU zoomt in op de hybride beeldcultuur van nu en later. Het is een avontuurlijke gids voor alle kunstliefhebbers met een speciale interesse in hedendaagse kunst gemixt met design, muziek, architectuur en nieuwe media. Onder de naam ‘Play & Learn’ bieden zij het publiek een exclusieve ontdekkingsreis door de wereld van MU. Wij creëerden het online platform dat dit mogelijk maakt.

Samen met nationale en internationale kunstenaars initiëert en coproduceert MU bijzondere projecten. In hun fysieke kunstruimte in Eindhoven, maar ook online met het programma ‘Play & Learn’. Freshheads ging aan de slag met het online platform dat dit programma faciliteert. Een platform dat enerzijds MU en kunstenaars in staat stelt om op een interactieve en digitale wijze te ‘exposeren’. En anderzijds het publiek onderdompelt in de belevingswereld van MU.

Online ontdekkingsreis
MU Play & Learn is een online en interactief kunstplatform geworden waar het publiek een kijkje in de kunstenaarskeuken krijgt. Achter iedere ‘deur’ verschuilt zich een nieuw digitaal project. In de vorm van een proces, gedachte of visie; de mogelijkheden zijn eindeloos. MU probeert met behulp van Play & Learn generaties bij elkaar te brengen. Door ze mee te nemen op een ontdekkingsreis, waar men op een speelse en interactieve manier de wereld van MU leert kennen.

Het platform is flexibel in gebruik, waardoor MU de vrijheid heeft om snel en gemakkelijk in te spelen op nieuwe projecten en samenwerkingen. Het inrichten van nieuwe ‘expositieruimten’ is eenvoudig. MU Play & Learn beleef je altijd en overal. Vanaf de desktop, mobiel of tablet. Zowel de huisstijl, vormgeving en techniek is door Freshheads gerealiseerd.
Benieuwd? Check: wwww.muplaynlearn.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR