Webinar 26 augustus: Verleiden tot conversie

webina2
Hoe je middels visuele beleving gebruikers verleidt tot conversie? Op dinsdag 26 augustus geven onze heads Roel Tuerlings en Evert Hilhorst in samenwerking met SEOShop een webinar.

SEOShop biedt winkeliers een totaaloplossing voor webshops, waarmee winkeliers op een laagdrempelige en flexibele manier een professionele webshop inrichten. Maandelijks host SEOShop een webinar voor haar klanten. Met deze maand extra aandacht voor webdesign. Ze vroegen ons aan te sluiten en onze tips, tricks en inspiratie te delen.

Aan de hand van een aantal succesvolle cases geven de heads inzicht in hoe je met behulp van vorm en interactie een beleving creëert die de gebruiker verleidt tot een (herhaal)aankoop.

Geen shop via SEOShop, maar toch benieuwd naar de tips van Roel en Evert? Misschien ben je zelf een ontwerper en heb je een prangende vraag aan de heads? Meld je aan en zorg dat je dinsdag 26 augustus om 16.00 uur klaar zit!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR