Freshheads spreekt op ProgrammableWeb’s APICon UK

dimi
Op 24 september 2014 gaat onze eigen ‘API Evangelist’ Dimitri overseas om onze visie op data te vertolken op het door ProgrammableWeb georganiseerde APICon UK 2014!

Dat wij in de kracht van API’s geloven kan niemand ontgaan zijn. De afgelopen jaren hebben we ons flink in het onderwerp gebeten. Zo hebben we voor het tweede jaar op rij actief geparticipeerd in de Pilot Linked Open Data en gedurende 8 maanden de kansen van ‘Linked Data voor Developers’ onderzocht. Wat daar uit is gekomen heeft alles te maken met API’s.

APICon UK 2014
APICon is dé conferentie voor de API Community. Van 24 tot en met 26 september 2014 komen ontwikkelaars, data specialisten, innovatiemanagers en marketeers samen in The Park Plaza Westminster Bridge in Londen. Om te leren, inspireren en te debatteren over de huidige en toekomstige API economie.

ProgrammableWeb
APICon is een initiatief van ProgrammableWeb. Ook wel bekend als ‘worlds leading resource for developers’. Het blog is in 9 jaar uitgegroeid tot de belangrijkste nieuwsbron als het gaat over de API economie. De eerste editie van APICon werd eerder dit jaar gehouden in San Francisco. Met deze tweede editie in Londen richt ProgrammableWeb zich op de Europese ‘API Evangelisten’.

Benieuwd waar Dimitri het over gaat hebben?
Binnenkort meer informatie op het blog! http://www.apiconuk.com

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR