Beter samenwerken met FollowUpp

Actiepunten aanmaken en managen, dat moet gemakkelijker kunnen. Zo dacht Mark van Heffen, de eigenaar van Cicoon. Hij vroeg ons voor de realisatie van een app waarmee groepen simpel projecten en vergaderingen managen vanaf de tablet of smartphone. Dit is FollowUpp!


Na het downloaden van de app is een vergadering of project in een paar tellen aangemaakt. Deelnemers worden uitgenodigd via de contactenlijst en opmerkingen en actiepunten zijn eenvoudig aan het project toe te voegen. Met deze app zijn alle deelnemers op elk moment en overal op de hoogte van de status van een project. Minder printen, dus duurzamer. Altijd actueel, dus minder fouten.

FollowUpp is bedacht door Mark van Heffen, in het verleden topmanager bij Volkswagen AG: “Uit eigen ervaring weet ik dat actiepunten die voortkomen uit vergaderingen vaak niet goed worden opgevolgd. To do’s worden ad hoc gemanaged, notulen worden soms pas een uur voor de vergadering begint geprint. Ik zocht een oplossing die de uitkomsten van meetings op één plaats laat managen. FollowUpp zal leiden tot een veel efficiëntere manier van taakmanagement.”

De app is ontwikkeld op basis van Xamarin, wat de app compatible maakt voor zowel Android als iOS. Stefan Moonen, Mobile Developer bij Freshheads: “Hierdoor hebben we de kern van de app maar één keer hoeven te ontwikkelen, en vervolgens kunnen gebruiken als basis voor beide besturingssystemen. Om op zowel Android als iOS toestellen de allerbeste gebruikerservaring te kunnen waarborgen, zijn de systeemafhankelijke functionaliteiten en gebruikersinterface volledig geoptimaliseerd voor de device van de gebruiker.“

FollowUpp is geschikt voorbedrijven, organisaties en vriendenclubs en nu verkrijgbaar in de App Store & Google Play voor 89 cent. Freshheads is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de app. De website is gebouwd door GSDH in Kaapstad.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR