Freshheads zoekt: Senior PHP Developer & Allround Webdeveloper

Screen Shot 2014-06-11 at 4.28.11 PM
Wij zoeken nieuwe, frisse heads voor ons team in Tilburg! Ben jij een ervaren PHP Developer of een Allround Webdeveloper en in voor een nieuwe uitdaging? Lees meer en misschien zien we je binnenkort wel hier zitten!

Senior PHP Developer (Tilburg)
Als Senior PHP developer werk je aan uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers en geef je leiding aan een team. Je werkt de functionele wensen van de klant uit naar een robuuste architectuur op basis van moderne en bewezen technologie en kan je gemaakte keuzes goed onderbouwen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, modulariteit en herbruikbaarheid.

Heb jij minimaal 5 jaar relevante werkervaring en uitgebreide kennis van PHP, MySQL en objectgeorienteerd programmeren? Heb je een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en planning en goede communicatieve vaardigheden? En ben jij Symfony2, Node.js en of AngularJS de baas? Lees dan snel verder!

Allround Webdeveloper (Tilburg) Als Allround Webdeveloper ben je zowel verantwoordelijk voor de gebruikerservaring van een website en applicatie als de onderliggende techniek. Je werpt een kritische blik op het product met het doel om een ‘top notch’ gebruikerservaring te creëren. Jij zorgt ervoor dat het eindproduct tot in de puntjes goed werkt en aanvoelt. Zowel onder de motorkap als voor de gebruiker. Daarnaast vervul je in deze functie een belangrijke rol in het creatieve proces.

Heb jij affiniteit met web- en mobile development en een achtergrond in vormgeving of interaction? Beschik je over een HBO-denkniveau en heb je minimaal 3 jaar ervaring? Ken jij de moderne programmeertalen als geen ander en klinken termen als HTML(5), CSS, Javascript, Symfony2 en AngularJS je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Reageren kan door je CV + motivatie te sturen naar vacatures@freshheads.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR